ANDA BERMINAT DENGAN KOLEKSI MS DESIGN? SILA ISI FORM DI BAWAH YA

Name:
Contact No:
Email Address:
Mailing Address:
Product Code/Item:
Any Enquiry/Comments:

This contact form was created by Freedback.

Monday, October 4, 2010

OPEN FOR ORDER - WHOLESALE PRICE RM16 SHJ FOR 20 PCS

Jeng.. Jeng... Assalammualaikum Semua.. Akhirnya ter'updated' jua Blog ini... he..he.. Raya sakan sampai Blog pun x sempat Kak Ani nak jenguk.. tp Alhamdullilah order by SMS tetap kencang gitu... rezeki la katakan.. Kak Ani x pasti stok Hanger ni batch yg ke berapa.. Maybe yg ke 20an kot.. coz Kak Ani jarang sgt updated stok dlm ni coz by sms pun dah terlalu byk... he..he... rezeki Ramadhan yg lalu mmg2 Kak Ani syukuri coz dpt duit lebih tuk family... Syukur Alhamdullilah.. semuanya berkat HANGER MULTIPURPOSE dan yg penting rezeki yg Allah swt sudah tetapkan tuk Kak Ani.. betul x?.. ok... tuk kali ni... sesiapa yg nak order.. just sms or email kak ani je.. coz insyallah stok senang nak dpt dah... jd.. x perlu tunggu lama2 lg.. ok...

HP: 012-6565630
email kak ani: msdesigncollections@yahoo.com
FB Biz: msdesigncollections
FB Personal: suhaini amirul (if nak kenal lebih dekat boleh add kak ani) :D


LIST HARGA FOR WHOLESALE - HANGER MULTIPURPOSE

5 PCS - RM20 per pc
10 PCS - RM17 per pc
20 pcs - RM16 per pc
50 pcs - RM15 per pc
100 pcs & above - RM14 per pc


ok sesiapa yg nak beli 1 shj.. boleh jugak... ONLY RM25 Shj.. INCLUDING POSTAGE... MAKNANYA RM19 shj per pc.. KOS POS RM6 shj.. only for SEMENANJUNG MALAYSIA... for Sabah Serawak.. just add me RM4 for POSTAGE.... coz brg tu nanti kena naik kapal terbang.. he..he...

~ HAPPY SHOPPING YA ~

1 comment:

  1. w0W!!! Hye akak, kenal x......semestinya murah ~hehe

    ReplyDelete